torsdag den 30. september 2010

Hvor blev min stue af...?

Jeg har tilbragt de seneste dage i selskab med fotograf Charlotte Schmidt Olsen. Vi har fotograferet til en boligreportage fra en smuk landejendom lidt uden for Rønne og lavet en artikel med inspiration til at ændre stil i sin stue, uden at udskifte alle møbler (i hvert fald ikke sofaen). Det blev nogle super gode løsninger og billeder. Her er 2 eksempler, mobilfotos dog, så kvaliteten er ikke lige i katalogform.





Billederne er fra undervejs i processen, så det er ikke helt sådan, de endte med at se ud, men et sneak peak ;o)
Nu venter så opgaven med, at få stuen til at ligne vores egen igen. Jeg kan faktisk ikke huske helt hvordan den var. Men det er fint, for jeg er allerede inspireret til at indrette den anderledes, så det vil jeg hygge mig med senere idag. 

tirsdag den 28. september 2010

Total yndlings ;o)

Jeg vil lige vise jer nogle enkelte af mine yndlingsting.
Jeg skal sammen med Charlotte Schmidt Olsen lave et fotoshoot i vores stue i morgen, og er derfor igang med at stille lidt an til det.



Jeg har været i byen og låne nogle rekvisitter og har rodet nogle uudpakkede flyttekasser igennem, for at finde gemt guld. Vi har nemlig nogle arvede ting og sager stående i skuret, som kunne gemme på en skat. Og det var der!


Den lille fine keramikugle har Kristoffers farmor lavet for mange år siden og den skal da ikke bo i en flyttekasse ude i skuret!


Denne dejlige herre fandt jeg hos "Blomsterkunsten" i Rønne. Man kan sætte fyrfadslys i den. Nøj! Den er bare så flot. Det er støbejern. Og madamstoltz.dk forhandler dem.


Denne flotte kugle af små udskårne træstammeskiver er et fantastisk kunstværk, synes jeg. Helt vildt flot. Og passer så godt ind i den lidt rå stil, som jeg også er meget forelsket i for tiden. Kan virkelig ikke vælge én stil til vores hjem, så derfor må jeg mixe og matche et patchwork af stilforvirring ;o)



Lækker lækker rå keramik, som vi fandt i sommer hos Marianne Klithammer ved Hasle på Bornholm. Vi bruger den mest til opbevaring af nøgler. Det er så dejligt, at de har en fast plads og at vi så kan nyde krukken hver gang vi skal ud af døren. Den kan dog også bruges som urtepotteskjuler.

Mon ikke, der kommer lidt flere billeder her på bloggen, af morgendagens projekt. Jeg glæder mig meget!



mandag den 27. september 2010

Farveeksplosion i uldkugler


Rebecca og jeg fik tid til at være lidt kreative her i weekenden. Så dejligt! Vi har for længe siden forelsket os i disse farvebomber og købt en stor portion, som vi har nydt synet af hver dag. I en stor glasskål står de og smiler til os og skaber en dejlig humørfyldt stemning!


Nu er de så også blevet til noget. Nogen af dem. Her et udpluk af de halskæder, der blev fremstillet. 


 




Utrolig flot selvportræt ;o)


En andne fin ide til et DIY-projekt med uldkuglerne er bordskånere ala dette Pinocciotæppe fra HAY, det kunne være super tjekket synes jeg.

fredag den 24. september 2010

Åhh.., det er så dejligt at producere noget


Kender du følelsen..?
I aftes blev der lige tid til at være lidt produktiv ud i det kreative...
Jeg har for noget tid siden købt nogle gamle stramaj puder, som i sig selv er fantastiske, men synes de trænger til en opdatering. Så de sidste uger har jeg gået og taget tilløb, til at få gjort noget ved de ideer, der hygger sig i mit baghovede.

Og endelig kom denne yndige pude.....





















....til at se sådan ud:




























Synes selv den er ret fin og jeg glæder mig til at lave de 2 andre stramaj puder om :o)

torsdag den 23. september 2010

Keramik-miks og opbevaringstip

Af og til må jeg altså liiige prale af mine gode loppefund. 



Jeg er meget forelsket i retrostilen fra 60'erne og 70'erne, især keramik har fanget mig og teakmøbler er jeg også vildt begejstret for. Især synes jeg det er flot at mikse det gamle med noget nyt og mere stilrent. Her er en keramiklampe fundet på Bornholm og det lille sidebord er fra en lokal genbrugsbutik. Skålen på gulvet er papmache, som Rebecca har lavet til mig. Den fungerer rigtig fint til opbevaring af fjernbetjeninger, som ellers ikke er så kønne at have fremme. Her er de gemt lidt af vejen, men stadig til at få fat i.

Min plan er, at købe en ny lampeskærm a la denne fra IKEA , men synes også det fungerer fint med denne originale skærm med hessian, som jeg har spraymalet cremehvid. Den var temmelig røgfarvet, da jeg købte den.

EKÅS Skærm råhvid Diameter: 23 cm Højde: 25 cm



tirsdag den 21. september 2010

Nu får jeg hjælp af Hendesverden

Jubiii!! Nu er der ingen vej udenom. Jeg kom forbi Hendesverden idag, og ser, at de har strikkeopskrifter på flere forskellige skønne puder. Så skulle det være lige til at lave mine egne puder a la Ineke Visser, som jeg præsenterede jer for her på bloggen forleden dag.

Strikkede puder til din bolig
















Jeg må vidst hellere vise jer en pude jeg har strikket for et års tid siden. Jeg blev ret glad for den og den har stået i vores sofa lige siden. Nu synes jeg dog gerne den må få selskab af andre modeller. Og her er jo en oplagt mulighed for at komme igang!











































Det er den limegrønne, forrest i billedet :o)

mandag den 20. september 2010

Rebeccas nye, gamle seng


Da vi for nylig flyttede til Rønne, var vi så heldige, at få en sovesofa forærende til Rebecca, 9år. Det er en ældre model med et betræk, der ikke liiiige  faldt i den lille dames smag. Så hun har selv valgt det nye stof og designet puderne, som jeg har syet efter hendes anvisninger. Synes faktisk, når jeg selv skal sige det, at vi er sluppet ret godt fra det, begge 2.

Det originale betræk.













Nyt betræk på hynder.























Nyt betræk på madras.




















Puderne er købt på loppemarkeder og ombetrukket / redesignet.

tirsdag den 14. september 2010

Nu VIL jeg lære at strikke!! (...andet end ret og vrang)




Læste forleden en boligartikel i Alt for Damerne om strikkedesigner Ineke Visser's hjem i Amsterdam. Damen har designet og strikket de mest vidunderlige møbler og tæpper m.m. Her vises billeder af de designs, der er i handlen. Billederne er lånt herfra http://www.apartmenttherapy.com/ny/outdoor-furniture/modern-macrame-poufs-and-planters-by-ineke-visser-077668 Jeg synes det er super fedt og vil gerne gøre hende kunsten efter, så må have lavet mine egne strikkepinde af kosteskafter ;o)


09-13009-12909-12809-10209-304


Billederne her er lånt på webshoppen HeinsHome http://www.heinshome.nl

mandag den 13. september 2010

Ejendomsmægler med sans for styling



Idag vil jeg henlede din opmærksomhed på en meget speciel ejendomsmægler. I Sydsverige finde denne spændende forretning, der præsenterer alle sine boliger så smukt, som var det luksusreportager til store boligmagasiner. Der er virkelig gjort noget ud af stylingen af boligerne og opsætningen af boligannoncen. Jeg synes det er ret interessant, idet boligpriserne ligger meget spredt og bestemt ikke kun i den dyre ende. Selvom det ikke er planen at købe hus i Sverige, kan man sagtens blive inspireret af hjemmesiden her! Har du set noget lignende i Danmark?

Check sitet her:
http://www.uppvik.nu/husen.html

fredag den 10. september 2010

Stramaj i top checket redesign














































Det her er top checket redesign efter min mening. I en mere moderne og stram indretning vil den lyse op og være et super humoristisk blikfang. Jeg vil senere vise jer skamlen stylet i en større sammenhæng.
Jeg har fundet den hos KRAMBAGERIET i Nexø, Bornholm. Her redesignes, ud over skamler i flere størrelser, også mange andre møbler og tekstiler. De er bl.a. igang med en serie gamle bornholmerure, redesignet til fine opbevarings kabinetter. Alt til virkelig fair priser. Butikken indeholder virkelig mange skatte for genbrugs-freaks, så de bedste anbefalinger herfra! Butikken har ikke website eller -shop, så du må selv lægge vejen forbi solskinsøen. Men det kan nu også varmt anbefales ;o)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...