tirsdag den 28. september 2010

Total yndlings ;o)

Jeg vil lige vise jer nogle enkelte af mine yndlingsting.
Jeg skal sammen med Charlotte Schmidt Olsen lave et fotoshoot i vores stue i morgen, og er derfor igang med at stille lidt an til det.Jeg har været i byen og låne nogle rekvisitter og har rodet nogle uudpakkede flyttekasser igennem, for at finde gemt guld. Vi har nemlig nogle arvede ting og sager stående i skuret, som kunne gemme på en skat. Og det var der!


Den lille fine keramikugle har Kristoffers farmor lavet for mange år siden og den skal da ikke bo i en flyttekasse ude i skuret!


Denne dejlige herre fandt jeg hos "Blomsterkunsten" i Rønne. Man kan sætte fyrfadslys i den. Nøj! Den er bare så flot. Det er støbejern. Og madamstoltz.dk forhandler dem.


Denne flotte kugle af små udskårne træstammeskiver er et fantastisk kunstværk, synes jeg. Helt vildt flot. Og passer så godt ind i den lidt rå stil, som jeg også er meget forelsket i for tiden. Kan virkelig ikke vælge én stil til vores hjem, så derfor må jeg mixe og matche et patchwork af stilforvirring ;o)Lækker lækker rå keramik, som vi fandt i sommer hos Marianne Klithammer ved Hasle på Bornholm. Vi bruger den mest til opbevaring af nøgler. Det er så dejligt, at de har en fast plads og at vi så kan nyde krukken hver gang vi skal ud af døren. Den kan dog også bruges som urtepotteskjuler.

Mon ikke, der kommer lidt flere billeder her på bloggen, af morgendagens projekt. Jeg glæder mig meget!1 kommentar:

  1. Hvor fiint! Elsker de søde ugler. Held og lykke med photoshoot! :o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...