fredag den 10. september 2010

Stramaj i top checket redesign


Det her er top checket redesign efter min mening. I en mere moderne og stram indretning vil den lyse op og være et super humoristisk blikfang. Jeg vil senere vise jer skamlen stylet i en større sammenhæng.
Jeg har fundet den hos KRAMBAGERIET i Nexø, Bornholm. Her redesignes, ud over skamler i flere størrelser, også mange andre møbler og tekstiler. De er bl.a. igang med en serie gamle bornholmerure, redesignet til fine opbevarings kabinetter. Alt til virkelig fair priser. Butikken indeholder virkelig mange skatte for genbrugs-freaks, så de bedste anbefalinger herfra! Butikken har ikke website eller -shop, så du må selv lægge vejen forbi solskinsøen. Men det kan nu også varmt anbefales ;o)

1 kommentar:

  1. Jeg dåner! Den er jo intet mindre end fabelagtig!!

    Og så er jeg rigtig glad for at jeg fandt din blog via mit statistikprogram, der kunne fortælle, at jeg figurerede på din blogrulle. TAK for det! Og tillykke med din relativt nye blog som jeg glæder mig til at følge med i. Vi deler nemlig halvdelen af dine passioner. Jeg ville ønske, at det også gjaldt oprydning;)))

    KRAM
    Lis

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...