onsdag den 6. april 2011

Min blog, mit patchwork


Den seneste tid har jeg fået rigtig mange nye læser på bloggen. Jeg vil godt ønske jer alle hjerteligt velkommen!! Det glæder mig utrolig meget, at helt (indtil videre) fremmede piger føler sig inspireret og har lyst at følge med. TAK for det. Og lad mig endelig høre fra Jer hvis i har input eller kommentarer.


Jeg vil benytte lejligheden til at præsentere mig selv og min blog. For nogen vil det være en gentagelse, men I kan jo så zappe videre nu... Ses ;o)

Here goes:
Når du ser mit blognavn tror du måske, det er en systue-blog du er på vej ind i. En rigtig kreativ én, fyldt med farveafstemte tekstiler og spændende nye mønstre på lappetæpper og lignende. Det kunne det faktisk godt være...i et enkelt indlæg en gang imellem.

Jo, jeg begejstres af patchwork, som min blog titel jo også antyder. Men for mig er patchwork mange ting, og mest af alt er det en mangfoldighed af forskellige farver, mønstre, materialer, stilarter, nyt og gammelt i en skøn blanding. Jeg tiltrækkes af det farverige kaos, det har så meget energi og er en kraftig modvægt til orden og stilren indretning, som jeg heller ikke kan undvære. Jeg er nemlig også meget optaget af orden og oprydning, både i mit eget hjem og andres.

Patchwork er for mig en mulighed for at få det hele, når jeg ikke kan (eller vil) vælge... Jeg vil have alle farverne og alle mønstrene og alle stilarterne. Når bare basis er orden!

På min blog skriver jeg primært om boligindretning. Mange sider af emnet boligindretning. Men det er ikke min eneste passion. Så når jeg brænder for det, blander jeg også andre emner ind. Og på den måde bliver bloggen mit helt eget unikke patchwork af passion. 

Mit mål er, at inspirere andre med billeder og emner jeg selv finder interessant. Ting jeg møder på min vej, når jeg samler inspiration på nettet eller ude i virkeligheden. Mine og andres DIY projekter. Styling jeg har udrettet i mit eller andres hjem. Rundture i fantastiske, inspirerende, sjove og personlige hjem. Andre seje bloggere, kunstnere, fotografer, stylister. Og MEGET andet.


3 kommentarer:

 1. Meget fin præsentation af dig og din blog, Tine.

  Her er altid så fin inspiration:)

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 2. Har lige modtaget pjecen Din By med posten i dag og læste lige den gode artikel om dig i den. Tænkte at jeg måtte være fast læser af din blog. Tak for de gode råd

  SvarSlet
 3. TAK for den fine ros og hyggelige kommentarer :o)

  @ Lis - Og vi er jo praktisk talt i familie nu, hvor jeg har solgt mit sofabord til din svigerinde her på Bornholm ;o)

  @ Ralline - Jeg har faktisk ikke selv modtaget magasinet endnu, men da du skrev tjekkede jeg den lige på nettet - fin artikel må jeg sige. Er da temmelig stolt!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...