onsdag den 19. januar 2011

Museumsbesøg i weekenden

Ja, jeg har ikke kun brugt weekenden på at male en bordplade. Vi nåede også en tur på Bornholms Kunstmuseum, som er min absolutte favorit af slagsen, her på øen. Mine mobilfotos gør slet ikke den smukke arkitektur ret, men jeg håber i kan få en fornemmelse af, hvor gennemført et byggeri dette museum er. Det ligger på en skråning ned mod klippekysten / Helligdomsklipperne og har en fantastisk udsigt, når vejret er klart. I søndags var det temmelig diset og gråt, så vi nød interiøret og udstillingen i stedet og glæder os til at vende tilbage, når Bornholm lever op til sit navn; Solskinsøen.


Kunsten er en blandet samling af billedkunst og kunshåndværk, alt sammen med tilknytning til Bornholm. Her er blot et lille udpluk af yngre værker:

 


Og så er der i et af museets rum, det her helt fascinerende og smukke gulv af træklodser fra egetræ:Total dejlig søndagsudflugt! Snyd ikke dig selv for et besøg, hvis du lægger vejen forbi Bornholm.

4 kommentarer:

 1. Vi besøgte museet for nogle år siden, da pigerne var små. Kan især huske det lille vandløb gennem huset.

  SvarSlet
 2. Ja, det er så fint! Min datter var også ret vild med vandløbet :o)

  SvarSlet
 3. Hei - så gøy å se bilder fra Bornholm Kunstmuseum - der har vi vært flere ganger - nydelig bygning - og så flott å gå ut på den lange piren - fin utsikt:) Husker godt Helligdomskilden som renner gjennom bygningen, ja - og så en herlig museumscafé:):)

  Hils Bornholm - klem fra Bente.

  SvarSlet
 4. Åh en plass jeg kunne tenkte meg å besøke. Har vært på Bornholm en gang, men da var jeg 14 år og synes at ferie med mine foreldre var boooring! ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...