mandag den 31. januar 2011

Hotelværelse i trætoppen..?

Jeg har længe ønsket at vise jer dette helt utrolige hotel. Men har først nu fundet egnede billeder. 
Har i set eller hørt om det før? 
I det nordligste Sverige ligger Tree Hotel, som består af ind til videre 7 værelser, eller nærmere betegnet; hytter i trætoppene. De er alle forskellige og unikke, bygget til at passe ind i naturen. 
Her er det et japansk rejsemagasin, der har besøgt hotellet og billederne er fra Tree Hotel's Facebook album.
Ja altså, jeg kunne godt lokkes med på en romantisk weekend i birds nest eller mirrorcube som også ses på billederne. Naturen omkring er jo helt unik og sikke en udsigt at vågne til!! SÅ smukt. Både vinter og sommer.








søndag den 30. januar 2011

En varm anbefaling

Stylizimo - Man kan allerede smage på navnet, at hér er noget godt at komme efter. Sådan havde jeg det i hvert fald, da jeg 1. gang stødte på Ninas blog. Og jeg blev IKKE skuffet! Mit hjerte banker altid liiige lidt hurtigere, når jeg kigger ind hos Stylizimo. Ninas store passion for boligindretning og dekoration lyser og stråler ud af bloggen, der er fyldt med inspiration til gør-det-selv projekter, gode shoppesteder og idéer til alle boligens rum, samt meget andet. Det hele i en meget stilfuld indpakning og med flotte fotos til følge.

F.eks. er jeg vild med disse projekter:

Se mere i indlægget hér

Se mere i indlægget hér

Se mere i indlægget hér

Se mere i indlægget hér

Udover bloggen har Nina også oprettet et netværk/forum for andre indretnings entutiaster. Her kan alle, der har lyst melde sig ind og dele deres interesse ved at lægge billeder ind af deres hjem eller idéer. Der kan diskuteres og man kan hjælpe hinanden med at løse problemstillinger omkring boligindretning. Der ligger mange rigtig flotte albums med masser af inspiration, som er tilgængelige for alle. Tag et kig hér!

lørdag den 29. januar 2011

Give away nr. 2

Se vinderen hér

 Man kan altid bruge en rulle tapet mere! Det tænkte jeg i hvert fald, da Boligmagasinet i efteråret i samarbejde med Flügger gav alle læsere en rulle tapet fra den nye White&Bright serie. Men jeg har ikke fundet et egnet formål med denne rulle tapet og vil gerne udlodde den til én af mine faste læsere. Den har kun været åbnet for at blive fotograferet, hvilket i øvrigt ikke var særlig nemt. Men håber i alligevel kan se hvordan det ser ud. Og at nogle af jer har lige det projekt derhjemme, hvor denne rulle tapet mangeler.

Bunden er mat hvid og bladende blank beige


Jeg trækker lod den 13. februar blandt faste læsere, der lægger en kommentar herunder. Altså 1 lod for fast laser og kommentar.
Hvis du også linker hértil fra din blog eller Facebook, får du 2 lodder. Du kan bruge billedet herunder..

fredag den 28. januar 2011

En perle blandt perler




Karen har en dejlig befriende indstilling til Janteloven. Hver uge præsenterer hun en flok blog-perler på sin blog. Vel at mærke blogs, som selv synes de er perler og værd at vise frem. Jeg synes indimellem, at Jante regerer lidt rigeligt meget i mit liv. Men jeg blev smittet af den gode stemning i Karens indlæg om, at man gerne må vise sig frem, og tilmeldte mig som perle-kandidat. Idag er så min dag som perle hos Karen.

Skal det måske ikke fejres? Det synes jeg. Så jeg vil sætte en ny give away igang. Coming right up!!

torsdag den 27. januar 2011

Genial enkelhed!

Boligen hér faldt jeg for, pga. den geniale brug af skydedøre. De skjulte døre gør det muligt at nyde lyset og det smukke view gennem det lange rum, samtidig med man har muligheden for, at lukke af til f.eks. køkken eller kontoret, når der er behov for det. Arkitekten Kurt Breitenstein fra Oslo, der står for idé og tegning, kalder løsningen for en næsten togvogn-lignende stemning, med flere kupéer, der kan lukkes seperat.
Keramiker Anne-Brit Soma Reienes bor hér med sin familie. De har valgt nogle modige og lysende farver til skillevægge og døre. Det understreger virkelig den spændende planløsning. Nå, men se selv:





Boligen er fundet hér. Og fotograferet af Jiri Havran.

onsdag den 26. januar 2011

Update på spisebord

Jeg vil lige vise jer, hvordan vores spisebord endte med at tage sig ud.
For nylig forsøgte jeg mig med at male vores spisebord med tavlelak. Det blev vildt flot, men var utrolig upraktisk, da malingen blev ved med at smitte af. Så jeg har lakeret det med en mat lak. Udtrækspladerne er nu også malet og lakeret. Overfladen får et lidt andet udtryk end med kun tavlelakken, men jeg er super tilfreds med beslutningen om at male udtrækspladerne også.
Ja, og som den opmærksomme læser nok bemærker, så fik jeg også pyntet lidt på den MEGET hvide væg bag bordet. Jeg har længe savnet noget hér, men ikke fundet det rette. Nu fik dette tapet en chance, og synes det ser fantastisk ud, hvis jeg selv skal sige det ;o)
Det er kun sat løst op med stifter og skal senere have en ramme af trælister. Fortsættelse følger om det.....




tirsdag den 25. januar 2011

I mine drømme...

 ....sidder jeg nu i denne yndlingsstol over alle yndlingsstole. Den ser simpelthen så helt uimodståelig ud. Enig?

Jeg har knoklet med mit bloggerlayout i mange mange timer igår og her til (meget tidlig) morgen. Det har drillet, har det. Til sidst fandt jeg ud af, at det ikke var mig, der gjorde noget galt, men Blogger lider åbenbart under nogle fejl for tiden. TAK til alle de hjælpsomme medbloggere derude, som skriver vejledning på vejldning om at løse de problemer som Blogger ikke selv kan løse.... NÅ, men det lykkedes mig at blive rigtig godt tilfreds med designet til sidst. Håber da også, det falder i læsernes smag...? Og ja, altså...derfor drømmer jeg om denne stol, synes jeg trænger til et blødt hvil ;o)






Min thekop kunne stå hér, sammen med en stak boligmagasiner..


Ok. Jeg kunne da også godt slænge mig på langs i denne hér, hvis det skulle være...


Se mere om disse uimodståelige, dansk designede møbler og deres "forældre" lige hér

mandag den 24. januar 2011

Og vinderen er...

Jeg besluttede at vente med trækningen til det blev dagslys, så i kan følge med på fotos (nogle stadig dårligt belyste nogle af slagsen, dog) og så Rebecca kan være min lod-trække-pige.

Gaven er klar til indpakning og afsendelse...


Lodderne er forberedt og klar til trækning...




Og så..... det store øjeblik...



Og vinderen er....


TILLYKKE!!!

Sender du mig en mail med adresse? Så skal jeg fluks løbe på posthuset, så du kan få din pakke.

Endnu engang TAK til alle som deltog. Ærgerligt, der kun er 1 vinder. I har alle fortjent en præmie. Men jeg annoncerer meget snart en ny give away her på bloggen, så følg med og få en ny chance.

Ét soveværelse blev til 2

Før så Mette Helena Rasmussens soveværelse sådan ud: 


Flot med alle de farver og vintage tekstiler. Stilen fejler ikke noget, men der mangler plads til Mette Helenas datter, der er blevet stor nok til, at hun gerne vil have eget værelse. Det er dog ikke så let i en 2v på 50 kvm. Men Mette Helena er super kreativ og fyldt med gode ideer, så hun deler da bare værelset i 2, ved hjælp af to Billy reoler fra IKEA. På reolen ses datterens legetøj og bag fotografen er børneværelset indrettet i skøn retro stil.
Soveværelset er nu indrettet ovenpå et køkkenunderskab og tre komoder, også fra IKEA. Boksmadrassen er yderligere lagt på lægter, der er fæstet i væggen. SMART at sengen nu rummer familiens klædeskab under sig. Køkkenskabet er oven i købet på hjul, så når det trækkes ud, kan man komme ind under sengen, hvor der er yderligere opbevaringsplads. Virkelig SMART!



Som sengebord er monteret bogkasser på væggen over sengen. Skufferne er pyntet med fine porcelænsgreb og en samling af keramik og kunst pynter fint.


På bagsiden af Billyreolerne (rumdeleren) er monteret en MDF plade, der er tapetseret med vintage tapet fra Mette Helenas butik, Retrovilla. Sengetæppe og puder kan også købes i butikken.


Artiklen er set hér. Alle fotos er af Tia Borgsmidt. Og, hvis nogen får den tanke, at mit kendskab til denne makeover ikke kun kommer fra artiklen hos ROM123, så kan jeg fortælle, at jeg var i rummet, da billederne blev taget - som praktik assistent for Mette Helena Rasmussen. Min første oplevelse med produktion af boligartikler.
Snart udkommer den første boligartikel i mit eget navn, i nært samarbejde med fotograf Charlotte Schmidt Olsen. GLÆDER mig til at vise jer den!

SENERE IDAG: vinderen af min give away annonceres. 

søndag den 23. januar 2011

Nu er det liiige før...

TILFØJELSE: Der er nu 50 faste læsere. Tusind TAK alle sammen! Jeg trækker lod i aften og annoncerer vinderen i morgen.
___________________________________________________________

Jeg er JUBLENDE glad! Tusind TAK til alle jer, der indtil videre har deltaget i min give away. Og en endnu større TAK til alle jer, der har lagt jer til som faste læsere! Det gør mig så glad og stolt!
Vi er liiige ved at nå 50 faste læsere. I skrivende stund er der 48 dejlige mennesker som faste læsere (sammenlagt blogger + bloglovin (og så er der faktisk yderligere 5 på maillisten, som jeg ikke har talt med hér, da det jo ikke fremgår offentligt)).


Hvis du ikke allerede er med, så kan du nå det endnu, lige hér

Ja, jeg er allerede begyndt at glæde mig. Og forberede mig.


Lad rygtet sive, så vi kan få de sidste 2 læsere på listen og gaven sendt afsted til sin nye ejermand.

Og hav så en rigtig DEJLIG søndag.

lørdag den 22. januar 2011

Ord der pynter

GODLØRDAGFORMIDDAG

Okay, jeg er ikke den første i blogland til at henlede opmærksomheden på disse smukke ord. Men de ramte noget i mig idag, da jeg kom forbi Therese Sennerholt's hjemmeside og måske er der nogle af jer, der endnu ikke er blevet præsenteret for hendes meget rammende citater i lækker grafik, der pynter på en hver væg. Jeg synes især godt om disse:

Denne kunne SAGTENS være mit nødråb i visse perioder ;o)

Ja, hvem kan modstå fristelse..? Jeg kan IKKE.

En sandhed jeg ofte skal minde mig selv om, så den må gerne hænge på min væg!

Den rammer lige i hjertet, fordi jeg endnu engang må opleve et dejligt menneske forlade os alt for tidligt.

Dejlig humor og en påmindelse til mig om at NYDE det søde liv uden dårlig samvittighed.

Kan ikke være mere ENIG!
Den smukke styling af billederne står denne dygtige pige for.

GOD WEEKEND

fredag den 21. januar 2011

Mormors genbrug - en anbefaling til retro junkies

For noget tid siden blev jeg kontaktet på facebook af en gammel skoleveninde, der havde bemærket min interesse for retro tendenser i boligindretningen. Hun var så sød at henvise mig til sin mors butik Mormors Genbrug i Overby på Sjælland. Butikken har også en hjemmeside her.
Jeg synes at alle i retropassionerede læsere skal have mulighed for at møde Mormors Genbrug. Hun har desværre ikke en webshop, så du skal besøge butikken live, hvilket jeg selv vil glæde mig til at få mulighed for. Check de her fine billeder, jeg kan godt blive lidt lækkersulten af det ;o)

HAPS HAPS. Lige mine farver. Ææælsker aqua farver.

Fine farveafstemte opstillinger i butikken, får det hele til at se virkelig indbydende ud:




Den her. Den er altså virkelig sjov - og FLOT! Den måtte meget gerne finde vej til min gårdhave.
    



Besøg Mormor her
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...