mandag den 24. januar 2011

Ét soveværelse blev til 2

Før så Mette Helena Rasmussens soveværelse sådan ud: 


Flot med alle de farver og vintage tekstiler. Stilen fejler ikke noget, men der mangler plads til Mette Helenas datter, der er blevet stor nok til, at hun gerne vil have eget værelse. Det er dog ikke så let i en 2v på 50 kvm. Men Mette Helena er super kreativ og fyldt med gode ideer, så hun deler da bare værelset i 2, ved hjælp af to Billy reoler fra IKEA. På reolen ses datterens legetøj og bag fotografen er børneværelset indrettet i skøn retro stil.
Soveværelset er nu indrettet ovenpå et køkkenunderskab og tre komoder, også fra IKEA. Boksmadrassen er yderligere lagt på lægter, der er fæstet i væggen. SMART at sengen nu rummer familiens klædeskab under sig. Køkkenskabet er oven i købet på hjul, så når det trækkes ud, kan man komme ind under sengen, hvor der er yderligere opbevaringsplads. Virkelig SMART!Som sengebord er monteret bogkasser på væggen over sengen. Skufferne er pyntet med fine porcelænsgreb og en samling af keramik og kunst pynter fint.


På bagsiden af Billyreolerne (rumdeleren) er monteret en MDF plade, der er tapetseret med vintage tapet fra Mette Helenas butik, Retrovilla. Sengetæppe og puder kan også købes i butikken.


Artiklen er set hér. Alle fotos er af Tia Borgsmidt. Og, hvis nogen får den tanke, at mit kendskab til denne makeover ikke kun kommer fra artiklen hos ROM123, så kan jeg fortælle, at jeg var i rummet, da billederne blev taget - som praktik assistent for Mette Helena Rasmussen. Min første oplevelse med produktion af boligartikler.
Snart udkommer den første boligartikel i mit eget navn, i nært samarbejde med fotograf Charlotte Schmidt Olsen. GLÆDER mig til at vise jer den!

SENERE IDAG: vinderen af min give away annonceres. 

5 kommentarer:

 1. Hej Tine! Jeg har læst artiklen, og er helt enig med dig i at det er vildt smart:) Det lyder vildt spændende at skrive boligartikler, og det er også noget jeg selv går rundt og drømmer om... Glæder mig rigtig meget til at se din boligartikel - den er sikkert vanvittig flot!! Ha' en dejlig uge! Knus; Heidi

  SvarSlet
 2. Genial løsning. Og fede farver det er indrettet i. Glæder mig til at høre meget mere om den boligartikel :-)

  SvarSlet
 3. Ej hvor bruger du bare nogle fede faver :)

  SvarSlet
 4. hvor har du købt sengetæppet??:)

  SvarSlet
 5. Hej Tine
  Kan du måske linke hvilken kommode og hvilket køkkenunderskab der er blevet brugt?
  Er helt forelsket i denne løsning.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...