torsdag den 28. april 2011

Kunst(-håndværks)Tour de Bornholm 2.stop

1. stop besøgte jeg Helle Theilgaards værksted sammen med Anne Cirkola og blev præsenteret for deres spændende samarbejde.

I dette indlæg vil jeg vise billeder fra Helles værksted/butik og præsentere nogle af hendes værker (der er nemlig rigtig, rigtig, rigtig mange!!).
Det er altid en stor oplevelse at besøge en kunstners værksted. Jeg er ret vild med den rå stemning, der ofte er. Men også et rum, der emmer af kunstnerens passion og kreative drivkraft.
Det er altid spændende, hvordan andre mennesker indretter sig, men kreative sjæle gør det oftest meget personligt og med hjertet. Efter min mening de mest interessante boliger og rum.
Helles værksted er fyldt med keramik, naturligvis. Oppe, nede og overalt. Blandet med materialer fra naturen, som Helle er vældig inspireret af - både i former og farver. Arbejdstegninger, pladesamling, bøger fylder også rummet, giver det varme og et helt personligt udtryk.Og værkerne. Eller rettere, et lille udpluk af dem:

En lille sjov bonus anekdote: Da Helle hørte navnet på min blog og forstod, at jeg er fascineret af patchwork, hev hun fotoalbummet frem og viste mig sin hjemmesyede brudekjole. I patchwork. FANTASTISK!! 
I sandhed en kvinde, der følger sit hjerte og ikke moden. RESPEKT.


3 kommentarer:

  1. Tak for turen. Og også en tak til Helle for kigget

    SvarSlet
  2. Dejlige billeder og flotte ting hun har lavet. Kunne nu godt tænke mig at se hendes brudekjole, når nu du nævner den ;-)

    SvarSlet
  3. Fine og lækre ting du viser, men ja jeg kunne også godt have tænkt mig at se en patchwork brudekjole!!!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...