onsdag den 23. marts 2011

Min keramiksamling 3.del

Jeps! Der er mere hvor det kommer fra. Keramik. Genbrug. Retro. I loooove it!! Især når det lykkes, at få det kombineret med de mere moderne og strømlinede elementer vores hjem også indeholder.

Jeg fald på et tidspunkt for denne lidt skøre samling af Sødahl keramiklamper. Jeg synes bare de er så fantastiske sammen. Hver for sig kan jeg blive i tvivl om skønheden i dem. Men de tilfører så meget humor og farverig charme, at jeg ikke kan stå for dem. Jeg har tidligere prøvet at tilsætte nogle stilrene hvide lampeskærme, hvilket også er meget fint, men her har de fået en nøgen XL pære, som jeg synes sætter prikken over i'et. 

Stramaj puffen er et andet guld-fund, som jeg har omtalt tidligere hér og hér. 

Puffen kan endelig købes hér på bloggen.
   

Vasen her er der ikke nogen lang historie omkring. Den er bare flot! Og så har jeg lige hygget mig med denne lille opstilling for at kunne vise den frem :o)
 


3 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine keramik lamper og smuk farve!
  Julie

  SvarSlet
 2. Den turkise farve er da fuldstændig fantastisk. Pæren er da også bare skøn dertil :-)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig fint ud med de blå lamper. Og det er en virkelig god ide med globepærer i, jeg synes altid, jeg står med de der gamle lamper og tænker "ja, den er fin, men når den får en skærm på, kommer den til at se virkelig klumpet ud". På den måde her, ser de stadig lette ud, synes jeg :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...