torsdag den 30. december 2010

Årets sidste hilsen

Idag vil jeg bare ønske jer alle et rigtig fantastisk nytår. TAK til alle som har fulgt min blog i 2010. Det har været dejligt og sjovt og lærerigt at starte bloggen. Jeg glæder mig meget til at fortsætte i 2011. Håber, du har lyst at følge med, det er så rart, at nogen lytter, derude :o)
GODT NYTÅR!

Måske kan du lige nå at få lidt inspiration til nytårs borddækningen:

Festlig opdækning fra hus & hem

Af Trine fra Ferm Living



Af Charlotte fra Rice



Af Norm-arkitekterne Jonas og Kasper


De sidste 6 billeder er fra en artikelserie i Fri.dk

Tendenser i 2011 afsnit 3

Det 3. og sidste afsnit i min lille serie omhandler nordisk eller skandinavisk stil og design. Vi kan ikke komme udenom at denne genre fylder mere og mere i damebladenes boligsider, bolig- og livsstilsmagasiner, blogs osv. Trenden er lyse rum. Gerne hvidt i hvidt. Tilført en mængde lyst træ. Og måske enkelte farver til blikfang eller for at fremhæve stilen. Og så bløde tekstiler, glas og keramik strøet med let hånd. Se med her:


Stylist Susanna Vento
Stylist Susanna Vento
Fra Femina


Lampen Milk set hér 

Skammel/taburet af Tom Dixon
Skåle set hér - Billede hérfra
Lyst og let spisebord fra Muuto

Stilleben
Lette og humoristiske stole fra Designhouse Stockholm
IKEA
House Doctor
HELGO lysestager set hér 

onsdag den 29. december 2010

Tendenser i 2011 afsnit 2

Rå og blå. Det kunne dette indlæg også have heddet. Det er nemlig 2 tendenser på interørsiden, som jeg tror kommer til at præge 2011 meget. 
De rå tendenser er for mig nærmest synonym med den hollandske designer Piet Hein Eeks. Hans møbler er rå med rå på!! Virkelig cool og trendy.

Se mere hér
Denne sofa er en nyere model fra den dygtige designer. Rå, men med et mere blødt udtryk. Og så er det faktisk muligt at lave sin egen model med lidt håndværkersnilde...
Check den ud hér
Piet Hein Eek har nu også lavet en serie fototapet med smukt genbrugstræ. Det er perfekt til at skabe varme og personlighed i et rum. Vil skabe god kontrast til en mere moderne og stilren indretning. 



Designer Lene Toni Kjeld har lavet nogle meget spændende tapeter med et meget råt og slidt udtryk. Tapeterne er designet så man kan kombinere dem og skabe sit helt eget mix. Inspirationen ser ud til at komme fra gamle herskabslejligheder, hvor man kan se mange lag tapet udenpå hinanden og opnå den samme effekt, ved at blotlægge forskellige lag ved siden af hinanden.




Blå kommer uden tvivl mere og mere frem. Både i boligen og i modebilledet, hvor den allerede er et super hot alternativ til sort. Flot og med maritime undertoner. Meget forfriskende, og så passer blåt rigtig flot ind i langt de fleste miljøer.



Ovenstående 3 billeder lånt hér - Fra DAY´s nye forårskatalog.

BoBedre - Day


Anne Black


Fra Ditte Isagers smukke univers

Fra Ditte Isagers smukke univers

tirsdag den 28. december 2010

Tendenser i 2011 afsnit 1

Som afslutning på året, der rinder ud om nogle få dage, vil jeg i 3 afsnit kigge ind i det nye år (og årti) og vise nogle tendenser indenfor interiørdesign og accessories, som jeg tror på vi skal nyde i fremtiden. 

Strik er med garanti kommet for at blive. Og ikke uden grund. Strik er godt til at skabe modspil til alle vores hårde overflader i boligen. Det skaber ultimativt hygge! Og så er det muligt selv at lave sine puffer, puder eller tæpper m.m.
Strikket puf, set hér

Naturmaterialer - helst genbrugsmaterialer - i indretningen fortsætter med at blive større og større. Træ i alle afskygninger. Råt, poleret, lakeret, malet. Læder, skind, horn og papir er også materialer vi kommer til at se endnu mere til i 2011. Skønt!!
Lysestager, set hér 
Knagerække, set hér

Dejligt uhøjtidelige bogkasser i genbrugstræ, Check mere ud hér

Opbevaringsæsker i genbrugspap, set hér

Pennebakke, set hér

Overlækre armbånd, set hér
Pude i gedeskind, set hér

Rensdyrskin fra Bolia.com.

Troll stol fra LOP Furniture.

Sofabord fra LOP Furniture.

Foto print på tekstiler er vi bestemt heller ikke færdige med. De bliver smukkere og smukkere...
Pude, set hér

Pude, set hér

Kork er det nye læder. Lækkert er det. Og flot! Og så er det særdeles bæredygtigt, hvilket gør det ultra hipt i det nye årti. Jeg ønsker mig personligt følgende accessories:
Pennebakke set hér

Fin taske set hér
Spil og dækkeserviet i ét, set hér

Æske med neon akryl låg, set hér
Hvad tror du om disse tendenser? Og hvad er dit bud på det nye årtis musthave?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...