onsdag den 29. december 2010

Tendenser i 2011 afsnit 2

Rå og blå. Det kunne dette indlæg også have heddet. Det er nemlig 2 tendenser på interørsiden, som jeg tror kommer til at præge 2011 meget. 
De rå tendenser er for mig nærmest synonym med den hollandske designer Piet Hein Eeks. Hans møbler er rå med rå på!! Virkelig cool og trendy.

Se mere hér
Denne sofa er en nyere model fra den dygtige designer. Rå, men med et mere blødt udtryk. Og så er det faktisk muligt at lave sin egen model med lidt håndværkersnilde...
Check den ud hér
Piet Hein Eek har nu også lavet en serie fototapet med smukt genbrugstræ. Det er perfekt til at skabe varme og personlighed i et rum. Vil skabe god kontrast til en mere moderne og stilren indretning. Designer Lene Toni Kjeld har lavet nogle meget spændende tapeter med et meget råt og slidt udtryk. Tapeterne er designet så man kan kombinere dem og skabe sit helt eget mix. Inspirationen ser ud til at komme fra gamle herskabslejligheder, hvor man kan se mange lag tapet udenpå hinanden og opnå den samme effekt, ved at blotlægge forskellige lag ved siden af hinanden.
Blå kommer uden tvivl mere og mere frem. Både i boligen og i modebilledet, hvor den allerede er et super hot alternativ til sort. Flot og med maritime undertoner. Meget forfriskende, og så passer blåt rigtig flot ind i langt de fleste miljøer.Ovenstående 3 billeder lånt hér - Fra DAY´s nye forårskatalog.

BoBedre - Day


Anne Black


Fra Ditte Isagers smukke univers

Fra Ditte Isagers smukke univers

2 kommentarer:

  1. Ser meget dejligt og hyggeligt ud :o)

    SvarSlet
  2. Hei - så morsomt å se trendbildene for 2011. Likte så godt den lille røde stolen - og Anne Black sine ting er jo alltid nydelig:)
    Tenk at dere sner inne på Bornholm - det er så vanskelig å forestille seg når man bare har minner fra deilige solfylte dager der:) Håper været er bedre nå, og så ønsker jeg deg og dine en riktig, riktig god nyttårshelg:)

    Klem fra Bente.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...