tirsdag den 28. december 2010

Tendenser i 2011 afsnit 1

Som afslutning på året, der rinder ud om nogle få dage, vil jeg i 3 afsnit kigge ind i det nye år (og årti) og vise nogle tendenser indenfor interiørdesign og accessories, som jeg tror på vi skal nyde i fremtiden. 

Strik er med garanti kommet for at blive. Og ikke uden grund. Strik er godt til at skabe modspil til alle vores hårde overflader i boligen. Det skaber ultimativt hygge! Og så er det muligt selv at lave sine puffer, puder eller tæpper m.m.
Strikket puf, set hér

Naturmaterialer - helst genbrugsmaterialer - i indretningen fortsætter med at blive større og større. Træ i alle afskygninger. Råt, poleret, lakeret, malet. Læder, skind, horn og papir er også materialer vi kommer til at se endnu mere til i 2011. Skønt!!
Lysestager, set hér 
Knagerække, set hér

Dejligt uhøjtidelige bogkasser i genbrugstræ, Check mere ud hér

Opbevaringsæsker i genbrugspap, set hér

Pennebakke, set hér

Overlækre armbånd, set hér
Pude i gedeskind, set hér

Rensdyrskin fra Bolia.com.

Troll stol fra LOP Furniture.

Sofabord fra LOP Furniture.

Foto print på tekstiler er vi bestemt heller ikke færdige med. De bliver smukkere og smukkere...
Pude, set hér

Pude, set hér

Kork er det nye læder. Lækkert er det. Og flot! Og så er det særdeles bæredygtigt, hvilket gør det ultra hipt i det nye årti. Jeg ønsker mig personligt følgende accessories:
Pennebakke set hér

Fin taske set hér
Spil og dækkeserviet i ét, set hér

Æske med neon akryl låg, set hér
Hvad tror du om disse tendenser? Og hvad er dit bud på det nye årtis musthave?

1 kommentar:

  1. Hej! Jeg håber du sådan nogenlunde er fri for sneen derover - det ser helt vildt ud! Er vild med din tendens 2011 serie - rigtig god idé! Tror du at jeg kan bringe en "mini-udgave" af den på DIB lige efter nytår - selvfølgelig med link og rosende omtale af dig? Det ville være en super måde at starte DIB op igen på efter nytår. Knus; Heidi

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...