tirsdag den 12. april 2011

Gennemført æstetik

Denne bolig vandt BoBedres Jubilæumskonkurrence og blev Danmarks smukkeste hjem i 2010. Bestemt ikke uden grund! 60'er huset er gennemført æstetisk og smukt indrettet med farver, materialer og design helt i tråd med den stil huset er bygget i.

Læs hele reportagen her og nyd billederne:
Kilde: BoBedre

3 kommentarer:

 1. Hej! Ja, det huset er fint, og det er fantastisk at de har holdt stilen fra da huset blev bygget. Jeg har faktisk også selv vurderet at blogge om huset... Det eneste jeg savner i indretningen er lidt der bløder op på det hele og giver lidt hygge, hvis du forstår hvad jeg mener... Ting kan også blive lidt for gennemført ;-) Vi bor jo faktisk selv i en 60-villa som minder lidt om denne, men der er desværre blevet lavet lidt for mange ændringer af tidligere ejere, så det i dag ikke fremstår så oprindelig som jeg gerne skulle ønske... Men vi prøver at føre det tilbage så godt vi kan - huset har bl.a. fået sorte vinduer og sort træbeklædning igen :-)
  Phuu - det var en lang kommentar :-) Vi tales ved i aften, Tine! Knus; Heidi

  SvarSlet
 2. Hej Heidi. Du er SÅ god til at kommentere alle steder! Det er vildt dejligt!! TAK for det.
  Jeg har godt luret lidt på dine billeder, især fra køkkenet, at der er en del 60'er stil over det ;o)
  Det ville stadig glæde mig meget, at lave en boligreportage fra Jeres hjem!
  Hmmm, jeg kan godt følge dig med hyggen.... Men jeg synes personligt, at de materialer de har valgt (sofaen, gulvtæppe i gang og værelser) samt lyset og farverne i huset er enormt varme og hyggelige.
  GLÆDER mig til vi snakkes :o)

  SvarSlet
 3. Hejsa takker for din søde komentar på min blog.nu er jeg fast læser af din fantastiske blog som jeg helt sikkert vil få glæde af.Kram Else

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...