lørdag den 19. februar 2011

Min keramiksamling 2.del

Godlørdagformiddag :o)
Hvem er ikke nysgerrig på, hvordan andre bor? Jeg er i hvert fald helt vild med at besøge og se billeder fra andres hjem. I blade, på tv, på blogs og i virkeligheden. Og jeg tror i har det lige sådan....
At dømme efter besøgstallet herinde, der slog rekord igen igår, så kan i rigtig godt lide de indlæg, der tager udgangspunkt i mit eget hjem. Dejligt! Jeg føler mig nemlig altid meget blottet, når jeg poster disse indlæg, så det motiverer mig selvfølgelig og gør mig tryg at få så stor opbakning fra jer. TAK for det allesammen!
Så jeg tør godt. I får lov at komme med videre ind i vores stue og se en bid mere af keramiksamlingen:

Vasen på spisebordet hér er et loppefund. Og den lille fine ugle er lavet af min kærestes farmor for mange år siden. De retro inspirerede farver er ret skønne synes jeg. Karrygul og brune nuancer er klart mine yndlingsfarver for tiden. Synes også at kombinationen af klassiske strømlinede ikoner på væggen og keramikkens grove og "spraglede" udtryk er ret sjov.Et udsnit af reolen i stuen. Lidt mørkt... Men man kan da godt fornemme stemningen, ik? Mere brunt og karrygult :o)  Reolen er en byg-og-kombinér-selv fra IKEA.


Den gule vase er ikke helt sjælden. Jeg har set dem mange andre steder, også i en turkis udgave. Men jeg er vild med den! Til gengæld er svampe vasen ret usædvanlig, tror jeg. Jeg synes bare den er så sjov og fin, den måtte bare med hjem fra et loppebesøg hos en dame her på Bornholm, der havde ryddet op i gemmerne.


Inde i mørket på hylden lyser Anne Black's fyrfadsstager i papirtynd keramik op. Fin kontrast til de tunge og grove vaser ovenover.


Æskerne hér har jeg vist frem før, men de tåler sagtens at blive eksponeret igen. Hanne Hansen, en dygtig keramiker her fra Bornholm, har lavet dem. Jeg er bare helt helt forelsket i dem...


Det var alt for i dag ;o)   Der skal nok komme mere en anden dag... Rigtig god weekend til jer alle.

4 kommentarer:

 1. Hej

  Sikken en imponerede samling, af super lækkert keramik. Det jeg også er imponeret af, er at du holder farveskalaen, i naturfarver, wauuu

  Stine:)

  SvarSlet
 2. Lækkert! Måske man snart skulle planlægge en ferie på Bornholm? Måske du kunne lave en "introduktion" til bornholmske keramikere? Mange lørdagshilsner fra en anden keramik-elsker :-)

  SvarSlet
 3. Lekre keramikkgjenstander - Bornholm har jo så mye flott å by på innen kunsthåndverk:)

  Syns også at jeg skimter en Pernille Bülow-klemmevase i hyllen din;)

  God natt fra Bente.

  SvarSlet
 4. Stine: Ja, jeg synes, det bliver mere interessant når man samler sine vaser/stager/nips i flokke med en farveholdning :o)
  Tine: Du må da i hvert fald give lyd, hvis du kommer til Bornholm :o) En rundtur og præsentation af alle de skønne kunsthåndværkere herovre er bestemt i mine tanker.
  Bente: Jeps, der er også Pernille Bülow hér hos mig. Kommer man ligesom ikke udenom, når man bor på øen ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...