tirsdag den 1. februar 2011

Frem med keramikken!

Jeg er helt skør med keramik. Helt, HELT forelsket! Det ligger fast, og jeg har da vidst også nævnt den passion et par gange før herinde. Men ikke for sidste gang. 
Jeg tror i vil kunne forstå min begejstring for dette hjem, der rummer en fantastisk, unik og meget omfattende samling af keramik. Torben og Carsten Groth har igennem en årrække samlet på keramik værker af blandt andre Axel Salto, Arne Bang, Louise Hindsgavl, Jais Nielsen og Christian Poulsen. Den imponerende samling pryder alle rum i parrets hus, smukt afstemt efter farver. Paradis for keramikfans! 
Jeg har så småt startet min egen samling. Loppemarkeder og genbrugsforretninger bliver jævnligt støvsuget for fine sager, meeen samlingen er en del mere beskeden, end den i skal se nu. Men jeg må da vidst alligevel vise den frem en dag!


Kilde: Bo Bedre 
Fotos: Christian Granquist

5 kommentarer:

 1. Åh, hvor er du god til at sætte tingene op. Gedigent keramik i et gedigent hus!

  Glædelig tirsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Ja der er bestemt noget over keramik - mixet og sat op som det hjem du viser frem, ser det fantastisk ud. Så bliver det jo spændende at se, om du får lige så stor en samling :-)

  SvarSlet
 3. Nice. Kender du Per Weiss? http://www.perweiss.dk/
  Lidt andet størrelse han som regel arbejder med, men også ret fedt synes jeg.
  Smukke sager du viser, vil da også godt se din samling!

  SvarSlet
 4. Sikke en samling og rigtig mange flotte eksemplarer. Synes det ser fantastisk ud når keramikken er samlet i grupper. Tak for præsentationen! Knus; Heidi

  SvarSlet
 5. Hej Tine. Så er vores (tidligere) hjem kommet på din blogger - jeg skal love for samlingen kommer langt omkring ;-)) Den vokser stadig - med lidt udskiftning - og du kan se den på www.grothcollection.com . Glæder mig til at se din samling på sitet en dag. Vh. Torben & Carsten

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...