mandag den 29. november 2010

Geniale påfund

Er der nogen af jer, der læser med på ikeahacker? Det er en blog, der samler på gode idéer til at bruge IKEA møbler på nye måder. Gerne hacked, altså omdesignet på meget personlig vis. Og alle kan dele deres idéer. Idag er der et par indlæg jeg må dele hér, fordi de bare er så fine og cool.

Check det selv:

Denne flotte kommode...



...ser sådan ud, når du køber den i IKEA:



Kig hér, hvordan du laver din egen flotte kommode.

Denne løsning elsker jeg bare...



Kig hér og se hvordan du selv kan gøre.

Genialt! 

fredag den 26. november 2010

Boligreportage fra mit største idol.

Jeg har omtalt denne fantastiske kvinde før. Hollandske Ineke visser, der designer og strikker de mest fantastiske boligtekstiler. Hun bor også fantastisk! Kig med ind i hendes hjem i Amsterdam hvor hun og hendes tømrer-mand har indrettet sig med masser af personlighed, varme, råt træ og Inekkes eget strikdesign. Det var Desire to Inspire der ledte mig på sporet af disse lækre billeder, der også har været bragt i Alt for Damerne. Håber, du kan lide det :o)



















onsdag den 24. november 2010

Inspiration til adventskransen.

Det er jo på søndag. Er du klar? Jeg har været klar længe... Vi har planer om, at i år skal vi nå at blive mætte af julen. Sådan, så vi ikke orker mere jul af nogen slags efter den 26/12-2010. Ofte har det nemlig været så hektisk og vi har startet sent, så vi ikke nåede at nyde juletiden. Det skal være anderledes i år!

Men hvis du ikke er igang endnu, søger du måske inspiration til adventskransen anno 2010...? Jeg har fundet nogle billeder, der måske kan sætte den kreative proces igang:
Kan købes her
Billede lånt her
Billede lånt hos Isabellas
Billede lånt hos Bo Bedre
Billede lånt hos Isabellas 

lørdag den 20. november 2010

Godlørdagmorgen fra kreahjørnet.

Klar til en weekend, der står i julehyggens tegn her i huset. Glæder mig til at få julekassen frem og se hvad vi egentlig har gemt af sager fra de foregående år. Og så skal der sysles med lidt nyt julepynt. Jeg er som rigtig mange andre her i blogland blevet meget forelsket i Sofie Legarth's julestjerner, som jeg tænker på at forsøge mig med. Marianne har lavet en fin DIY til projektet.


Men jeg må liiige prale lidt med et projekt, der er gået rigtig godt efter min egen mening... Jeg har jo længe fablet om strik strik strik i boligindretningen. Og nu har jeg fået strikket denne pude til sofaen.




Lige ud af landevejen retstrik. Inspirationen? Den kommer herfra:

Ferm Living
Ferm Living
Kombineret med:

HAY.dk


tirsdag den 16. november 2010

Krea-jule-idéer.

Til alle jer kreapiger derude...her et tip om en virkelig dygtig pige, med noget på hjerte og fine DIY idéer i julehjørnet. Disse idéer er publiceret i det amerikanske Better Homes and Gardens juletillæg. Men Sarah har mange andre grafiske genialiteter på sin hjemmeside.




 

Se mere om bladet hér

mandag den 15. november 2010

Krible krable..

I sidste måned havde jeg et indlæg om HagedornHagen og deres smukke plakater med biller, sommerfugle og planter. Nu har jeg lagt lodder i bunken hos Åpent Hus, der har en give away med de lækre billeder. Her er nogle meget forskellige eksempler på indretning med anvendelse af billederne.

vittochglasklart

Isabellas.dk

houseofphilia

hagedornhagen

bungalow5

Boligmagasinet


torsdag den 11. november 2010

Her flytter jeg gerne ind!!

Mere af det rå træ i indretningen til mig, tak! Jeg er vild med de naturlige farver og rå industrielle look i denne svenske vinterhytte. Inspiration fra Sköna Hem.

Pyhh får helt hjertebanken, når jeg kigger på billederne. LOVE IT!!



Köket har stomme från Ikea med skåpluckor och lådfronter av plank från en gammal lada. Bänkskivan är gjuten i betong.



Familjen bjuder ­gärna med sina ­bekanta till hytten, och sängar finns till alla. Horn och fällar finns det gott om i huset, vilket förstärker vinter­hytte-känslan. Kudde med dödskallemotiv är från Bolina.

I Hannes och Pers sovrum har man målat samtliga väggar i samma mörka grå kulör som i köket.

Träväggen var tidigare omålad. För att lysa upp valde familjen att grundmåla panelen vit med en vattenbaserad blandning med bruna färgpigment. Den andra väggen är spacklad med cement för att skapa en råare känsla. Fårskinnsfällar och kuddar tillför behövlig värme.

Udsigten fra hytten kunne jeg bestemt også leve med!!

Utsikten från familjens stuga. Nedan ligger Kvitfjells stugby.

mandag den 8. november 2010

Gyldne ord og smukke bogstaver der inspirerer

Måske kender du den her.... 


Gyldne ord, der pynter og giver et meget personligt udtryk i din indretning.


Nu har firmaet bag de smukke gyldne ord (som også fås i sort og en spejl udgave), Optimistic Living, lavet en ny fritstående variant i rå træ..



MUMS!! Total yndlings materiale for tiden...
Ord og bogstaver kan også designes efter dit eget ønske. Se mere her

fredag den 5. november 2010

Mere julegear.

En af de skønne kreative piger, som har lavet adventkrans til BoligLiv-artiklen er guldsmed Annette Dickow Munck. Da vi besøgte hendes værksted, blev jeg helt forelsket i disse langbenede elge i messing, som Annette har begået:




Er de ikke lækre? De måtte altså hjem og bo hos os!


Bonusinfo: De fåes også i stål

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...