torsdag den 28. oktober 2010

Ren pral

Nåe ja, i skal da liiige have lov at se det færdige resultat af mine weekend-strikkerier...
Min poncho har jeg strikket lidt større end Jettes, da jeg gerne vil bruge den uden på mine jakker her i overgangs sæsonen. Jeg er blevet SÅ glad for den og er meget stolt, at jeg kunne...
Jeg kunne altså ikke få taget et ordentligt selvportræt, så i må se den sådan her:



Der er allerede flere i familien, som ønsker sig én i julegave, så jeg har købt kurven fuld af garn til produktion:


Så jeg må videre...ha en hyggelig aften :o)

Mit daglige passions-fix.

Hvis du kunne lide mit sidste indlæg, bliver du også inspireret idag. Jeg kan nemlig ikke få nok af gammelt, genbrugt træ. Piet Hein Eek, som er en meget populær hollandsk designer, laver de smukkeste møbler. Designet er efterhånden meget brugt mange steder og måske har du allerede stiftet bekendtskab med produkterne, men jeg synes bestem de fortjener at blive fremhævet igen. Her er nogle af de møbler jeg finder mest interessante:

Foto item art nr 2620
Foto item  art.nr.2620
Foto item art.nr.3855H
Foto item c-800.013
Foto item c-820.03

Foto item c-110.09Foto item art.nr. 3620

Foto item art.nr. 3885H

Udover at designet er super cool og bagtanken omkring genbrug er ret så smuk, så synes jeg også det er vældig tiltalende, at der er en god portion patchwork i designet!

(Beklager, at billederne flagrer rundt. Jeg kan ikke få dem til at lade være. Har du et tip til at afhjælpe problemet??)

tirsdag den 26. oktober 2010

Jeg er helt solgt(!) til drivtømmer.



Det var kærlighed ved første blik for mig, da jeg kom forbi denne hjemmeside. Det norske firma Drivved laver på bestilling designet inventar og møbler til hjemmet. Ja, af drivtømmer! Det er så super cool. Jeg elsker den måde, at genbruge materialer på. Det er råt og lækkert. Helt unikt og meget æstetisk.
Her er billeder fra et kig ind i designerens egen lejlighed:











Du kan også møde Drivved på facebook og læse mere om designeren bag - Thilde, på hendes cool blog

lørdag den 23. oktober 2010

Strikke-hygge-efterårsferie-afslapning hos svigermekanikken.

Jeg er på efterårsferie i et par dage hos min dejlige svigerfamilie. Hygger mig bl.a. med at strikke en miniponcho, som denne..

Mini poncho efter opskrift fra Familiejournalens idéhæfte - 101 idéer.


Det er Jette ovre på hverdagssysler, der har inspireret mig til det. Og hende, jeg har lånt billedet af. Jeg strikker min i dobbelt Alpaca fra Stof & Stil. Det er super nemt!! Lige efter min smag ;o) Og så er det altså rigtig rigtig RIGTIG rart, at sidde her:



Glæder mig til at vise det færdige resultat!

fredag den 22. oktober 2010

Virkelig cool redesign!!

At tage en ekstra trøje på, når man sidder i sofaen om aftenen kan nu få en helt ny betydning. Jeg så en hjemmelavet udgave af dette kreative og ret sjove tæppe første gang i oktober udgaven af Elle Decoration og blev straks vild med ideen.. I en boligreportage fra et meget fantastisk hjem havde beboeren lavet et patchwork tæppe af brugte pullovere. Nu har søde Emma så vist mig, at man kan købe dem her. På et iøvrigt total cool website.


Så er der også fin mulighed for at holde styr på strikkepinde, hæklenåle osv. da der stadig stadig er lommer på nogle af trøjerne. Så hyggeligt!! Hvad synes du??

tirsdag den 19. oktober 2010

Stormfuld hilsen fra kreahjørnet

Idag krøb jeg simpelthen ind i mit kreahjørne og gemte mig der en stund, mens jeg skulede ud til stormen og regnen. Jeg synes faktisk himlen var lidt lysere, da jeg kom frem af mit skjul. Ikke helt lys nok til at få fantastiske billeder, men jeg kan da godt vise frem:

En bordskåner i efterårslook:



Og endnu en:


Til denne her:


Og disse fine blomster:


Til sådan én:


Og det er nu ikke det værste man kan lave i sådan et efterårsvejr :o)

søndag den 17. oktober 2010

Torvestand med overraskelser.

 Hvem siger, at man ikke kan style sin torvestand, som var det en interiørbutik..? Jeg har bare ikke set det før. Går heller ikke så meget på torvet, selvfølgelig. Men denne stand på Stændertorvet i Roskilde fortjener, at blive vist frem. Jeg blev i hvert fald meget inspireret af de smukke farveafstemte opstillinger.

 





onsdag den 13. oktober 2010

Tine i retro paradis.

Jeg har været på tur idag. Til STORbyen. Og besøge min mentor, Mette Helena Rasmussen's nye butik, Retro Villa. Den ligger i Badstuestræde i København. Hvis du er til retro tapeter i lange baner, ditto interiør og børnetøj, patchwork og keramik, vil du være i himlen her:


 









Se mere her.

tirsdag den 12. oktober 2010

Få smuk natur på væggene

Forrygende billedkunst. Smuk vægudsmykning, på trods af, at jeg ikke bryder mig om at møde billen i virkeligheden ;o)
Udvalget hos Hagedornhagen er stort og fyldt med flotte grafiske billeder i farveeksplosion eller helt nedtonede.

Gold
Gonepteryx rhamni
Macrodontia cervicornis cervicornis
Protesilaus protesilaus nigricornis
Kan købes her.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...